Blue jacket and no camera

Siin on siis jakk, mida lubasin näidata! Tegelikult on see juba mitumitu nädalat tagasi tehtud, kuid kuna häid pilte polnud, lükkasin postitust pidevalt edasi. Õigupoolest on mul pidevalt see jama, et tahaks küll paljut pildistada ja näidata aga pole seda millegagi jäädvustada. Kuigi vahest õnnestub kasutada õe digikat, pole see alati siiski võimalik. Nii ka seekord, õde on linnast ära, digikas kaasas ning mul ei ole teist varianti kui võtta pildistamiseks appi oma kullakallis telefonike. Siin siis väga ebakvaliteetsed pildid, mida mul on päris piinlik teile näidata, kuid ehk saate jaki välimusest pisutki aimu.

Algselt oli tegu täiesti tavalise pintsakuga, mis oli minu seljas liiga lohvakas. Tegin pintsaku ümber boolero tüüpi jakiks ning lisasin neete.

Tagant on lühem, eest pisut pikem.
Kui keegi juhuslikult soovib oma kaamerat hea hinnaga maha müüa, võib mulle pakkuda!! Loomulikult eeldan, et see on ka töökorras ja pildikvaliteet hea.

Me and my jumpsuit

Heihei darlings. Kui ma enne harva kirjutasin, siis nüüd on postid täiesti ära kadunud. Suured-suured vabandused selle pärast!

Eks ma olen siit blogist eemaloldud aja jooksul kõige muu kõrvalt ühtteist meisterdanud ka. Ehetelt olen läinud üle rohkem riiete redisainimise peale. Näiteks olen teinud ümber ühe pintsaku ning jumpsuiti. Jumpsuit oli algselt pikkade säärtega, kuid need osutusid minu pikkadele jalgadele siiski pisut lühikesteks. Mis seal siis ikka-sääred maha. Kusjuures praegusi ilmu arvestades ongi sedasi tunduvalt mõnusam ning ka õhku rohkem. Kuna jumpsuit oli üsna välja veninud, võtsin ka külgedelt päris palju kokku. Lõpetuseks vahetasin paela ära, lilla vaevumärgatava peenikese paela asemele tuli pitsist lipsuke 🙂

Loodan jõuda lähipäevil ka pintsaku üles pildistada ning sedagi teile näidata. Lisaks ootavad tooliserval veel mitu kaltsukast leitud eset oma tuuningut 🙂