Featerishhh

Meisterdasin veel ühed sulgedega kõrvarõngad. Mulle üha enam meeldivad sellised ning ilmselt tuleb neid pisut erinevatena veel palju-palju juurde. Seekordsed on mu kollektsiooni värvides ning võimalik, et kasutan neid ka oma kollektsioonis aksessuaaridena.
Kui keegi soovib, siis võin teha taolisi ka müügiks. Värvivalik oleks loomulik oma valida ning ka seda mis kõrva peale läeb ( ma ei tea täpselt kuidas seda ümmargust asja nimetada mille all suled on:P) on võimalik valida paljude erinevate vahel.

Learning my camera

Veetsin 4 päeva maal suvitades. Eile ja täna oli ilm supermõnus ning just täpselt selline nagu sinna minnes lootsin, et olema saab. Esimesed paar päeva olid aga pilvised ja nii mitte väga suve mõõtu. Kuna päevitada ei saanud ja ujuma ka ei tõmmanud, õppisin oma kaamerat veidi enam tundma. Enamasti kasutan ma ainult auto’t ning väga palju muid nuppe ei näpi. Nüüd proovisingi rohkem ise ka valida erinevate võimaluste vahel. Paar pilti mis ma klõpsisin:

It’s Red

Kuna mu kapp just ei hiilga punaste asjade küllusest, on mul selle Humanast leitud pluusi üle ekstra hea meel. Algselt oli see L suuruses, kuid mis sellest, tegin omale parajaks.
See on mõnusalt pikk ka ning saab kanda nii pluusi kui jakina.

Pluusina:

Jakina:
Kõrvas olevad kõrvarõngad meisterdasin ka eile. Juhuslikult valisin sulgedeks taaskord punased.
Ilmselt märkasite piltidelt, et mul ehted ripuvad seina peal. Ma olin nii tüdinenud, et ei leidnud kunagi oma asju kusagilt karpide seest üles ning kõik kaelaketid olid omavahel sõlmes. Niisiis lõin naelad seina ja panin oma ehtekollektsiooni sinna rippuma. Mõned neist, nt pärlid jms, mida eriti ei kanna jätsin karpi, kuid enamus on seinal eksponeeritud. Nii hea on nüüd valida mis riietuse juurde sobib 🙂
Lisaks kaelakettidele on seal ka suuremad kõrvarõngad